Retourneren Hebben wij voor uw zo gemakkelijk mogelijk gemaakt, bij Wanka s winkeltje


Tweemaal 14 dagen
 = 30 dagen

Bij wankaswinkeltje.nl kunt u uw artikel(len) zonder opgaven van reden. Als u binnen 14 dagen de retoursmelding bij ons bekent maakt, dan krijgt u nog eens 14 dagen de tijd om uw pakket naar ons te retourneren. Totaal 30 dagen heeft u de tijd voor uw retourspakket.

 

U krijgt uw gehele factuurbedrag binnen 14 dagen retour gestort inclusief verzendkosten mits wij het product onbeschadigd en volledig retour ontvangen.

Zorg er daarom altijd voor dat je jouw bestelling goed inpakt voordat je deze naar ons terugstuurt. Indien wij een beschadigd of onvolledige retourzending ontvangen verrekenen wij de kosten van de waardevermindering met het retourbedrag. Ontvang je een beschadigd product? Meld dit dan meteen bij ons door te mailen

Graag een email sturen naar info@Wankaswinkeltje.nl

Sommige artikelen gaan namelijk rechtstreeks naar de fabrikant. Dit kunnen wij zo voor u nakijken. Stuur ons een mail, of sms en wij zullen u het adres direct doorgeven waar uw retourspakket naartoe kan.

Uitzonderingen

  • Producten die u via onze webwinkel koopt en die een beperkte houdbaarheidsdatum hebben kunnen als enige niet geretourneerd worden. Het herroeprecht is op die artikelen ook niet van toepassing. de verkoop is na betaling dan ook definitief.
  • Artikel(en) in originele verpakking, niet rechtstreeks op je hond of kat (i.v.m. haren en vuil) of met schoenen en kleding mag deze niet buiten gedragen zijn of vuil/vies zijn. Onbeschadigd.
  • Mocht dit wel zo zijn, dan trekken wij daar kosten vanaf voor het verwijderen van haar bijvoorbeeld of de reparatiekosten en krijgt u het resterende bedrag terug. Bijvoorbeeld wat het artikel minimaal als tweedehands moet opbrengen.
  • Retourneren zonder gegevens kunnen niet in behandeling genomen worden. Graag een email met gegeven zoals je naam, ordernummer ed. en om welk artikel het gaat. Tevens bij retour sturen graag een kopie factuur zodat we weten om welke klant het gaat die deze artikel(en) retour heeft gestuurd.
  • De verzendkosten voor retour zenden naar ons, zijn voor rekening van de klant.
  • Uw factuurbedrag worden aan u teruggestort binnen 14 dagen
  • Wilt u liever een ander product, andere kleur of maat dan rekenen wij 6,95 aan verzendkosten. Voor het versturen van uw nieuwe artikel. (onder de 20 euro) Hierboven is alles gratis.

HOE RETOUR ZENDEN?

Zend ons graag eerst een email Contact met uw factuurnummer,naam en om wat voor artikel het gaat. Sommige artikelen gaan namelijk rechtstreeks retour naar de fabrikant.

*Graag het factuur of kopie erbij doen, zodat wij uw gegevens hebben. Zo loopt het terugstorten van uw geld geen vertraging op.

 

*Ons adres:
Wankaswinkeltje, kuyperlaan 39, 1421 vp uithoorn