Hooiruiven voor knaagdieren zijn van grootste belang voor jouw konijn en cavia. Jij doet langer met je hooi, want wat op de grond ligt en vies ruikt, lust je knaagdiertje niet meer. Bovendien staan deze hooiruiven super leuk.

We hebben hele leuke en verschillende hooiruif modellen. Shop ze hier beneden:

Hooiruiven voor knaagdieren zoals cavia s en konijnen koop je gemakkelijk online. Een hooiruif staat niet alleen heel leuk in jouw knaagdierenverblijf maar bespaard jouw ook hooi en geeft jouw knaagdier lekker wat te doen. Boven dien is dit veel beter voor het darmstelsel van jouw cavia of konijn.

Waarom een hooiruif voor jouw cavia of kojijn?

Er zijn in de webwinkel van Wanka s winkeltje veel verschillende hooiruiven voor jouw knaagdier(en). In verschillende kleurtjes en maten en zelf vormen of uitvoeringen.

Deze hooiruiven besparen jouw hooi, omdat jouw knaagdieer hooi niet meer graag eet van de grond, maar ook is je knaagdier nu langer met eten bezig, wat weer goed is voor zijn maag en darmstelsel.

Jouw cavia of konijn heeft weer trek in zijn hooi en jij hoeft minder vaak en minder veel bij te vullen. Dat is een win win situatie.

Welk hooiruif moet ik kiezen?

Er zijn verschillende hooiruiven te kiezen voor jouw knaagdier. Welke je moet kiezen kan een lastige keus zijn en ligt eraan met welk doel je de hooiruif wilt gaan kopen.

Natuurlijk wil jij t allerbeste voor jouw knaagdier.

  • De Hooiballen 

Deze besparen jouw niet alleen hooi en laten jouw knaagdier over de heledag lekker fris en schoon hooi eten maar deze zijn ook geschikt om mee te spelen dus nog beter tegen de vervelling. Met name konijnen vinden dit geweldig.

  • Metalen hooiruiven

Deze kan je gemakkelijk buiten laten staan. Dat kan met hout ook maar deze zijn net wat eter tegen weer bestendigd en hebben minder onderhoudt nodig. Bovendien kunnen ze niet stuk geknaagd worden.

  • Houten hooiruiven

De houten hooiruiven zijn het populairst omdat ze er zo natuurlijk uitzien en mooi staan i jouw verblijf. De houten hooiruiven zijn ook te verkrijgen in combinatie met een brug of huisje voor jouw konijn of cavia.

 

Bestel je hooiruif gemakkelijk online bij Wanka s winkeltje!

 

 

 

De waardering van www.wankaswinkeltje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 20 reviews.