Een kattentas daar kan je je tas in vervoeren of je spulletjes in doen en vervoeren. Deze tassen hebben een kijkvenster en ventilatiegleuven en zijn zo ingericht dat jij je kat veilig kan vervoeren.

Kattentassen

De kattentassen in onze webwinkel zijn allemaal speciaal gemaakt voor katten, om hun veilig in te vervoeren, met genoeg ventilatiegleuven en helemaal niet duur.

Waarom een kattentas gebruiken

Een kattentas wordt meestal gebruikt omdat deze minder afstandelijk wordt gezien dan een box, met een klein ventilatie en mee kijk gleufje draag jij je kat dichtbij jouw.

Soorten kattentassen

  • doorzichtige kattentassen zorgen voor minder stress bij je kat
  • een modieuze kattentas zorgt ervoor dat jullie er leuk bij lopen
  • Kattentassen met een mooie afbeelding van een kat erop
  • Een kattentas met een sportief uiterlijk.

Kattentas van een goed merk

Welke kattentas moet u kopen? u mag elke tas uit onze webwinkel uitkiezen, aangezien zij allemaal voor katten zijn bedoeld en ontworpen.

Wat u mooi vindt en waar uw kat van houdt. Alle merken die wij verkopen zijn goeie merken. Trixie is heel betaalbaar en gemaakt van een zeer goede kwaliteits en prijs verhouding. De andere merken alleen al super leuk en goedkoop.

 

Is een kattentas duur?

Er zijn iets duurdere en goedkopere kattentassen. De goedkoopste ziet er meteen ook leuk uit. Deze heeft een mooie afbeelding op de tas en voor de prijs hoef je het niet te laten. Deze is 5,25

 

 

De waardering van www.wankaswinkeltje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 20 reviews.