Katten vervoerboxen zijn er in verschillende maten en kleuren. Ook verschillende ze met hun uiterlijk zodat er voor ieder baasje en kat naar eigen smaak een vervoerbox naar keuze is.  Vervoerboxen tevens met wielletjes verkrijgbaar!

Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
24.99
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
79.9994.99
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
17.9932.99
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
17.9927.99
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Vervoerboxen voor katten

De katten vervoerboxen gebruik je voor je kat wanneer je bijvoorbeeld naar de dierenarts moet of wanneer je op vakantie gaat. Het handige van een vervoerbox is dat je kat op zijn plek blijft zitten, er geen ongelukken gebeuren je kat kan niet per ongeluk over straat rennen of meer van dat soort dingen.

Omdat er veel verschillende katten zijn, zijn er ook veel verschillende katten vervoerboxen. Deze vervoerboxen zijn er in diverse kleuren,maten en ontwerpen.

Voor ieder katten baasje een eigen vervoerbox voor jouw kat!

Heb je liever een kattentas voor je kat? die hebben wij ook:

voor kattentassen klik hier!

Waarom een katten vervoerbox of reismand?

Waarom je beter een kattenmand of vervoerbox kan gebruiken voor je kat komt omdat je kat angstig is wanneer je wegneemt uit zijn vertrouwde omgeving. Hij gaat springen, misschien krabt hij wel onbedoeld, krijgt onder je autostoel en krijg hem dan nog maar eens te pakken.

Een katten vervoerbox en reismandje gebruik je dus voor je kat zijn veiligheid en die van jouw. Maar je kan er ook zijn lievelingsdekentje in doen en zijn speeltje.

Voordelen van een katten vervoerbox:

  • je vervoerd je kat veilig naar dierenarts, vakantie of vliegveld
  • je kan meer meedragen
  • je kat kan rustig slapen in de box

 

Diverse soorten materialen

Transprortbox tijdens het vliegen

Wanneer je per vliegtuig , boot f auto op vakantie gaat dan vervoer jij je kat graag in een kattenvervoerbox. Wanneer je per vliegtuig gaat is het bovendien gemakkelijk wanneer er onder jouw transportbox ook wielletjes zitten, zo hoef je je kat en de box niet hele tijd te dragen.

Bijvoorbeeld de : Vervoertas-sherpa-ultimate-on-wheels

Sherpa_Ultimate_on_wheels_Black_Large_VP_small.j

Het gebruik van een katten transportbox

Wanneer je een katten transprortbox of mand gaat gebruiken voor je kat kan hij dit in eerste instantie geen feestje vinden .Dit komt omdat opsluiting niet fijn is voor zowel mens als dier. Sluit daarom je dier nooit voor langere tijd op.

Katten kunnen een transportmand of box als eng ervaren of ze weten dat ze waarschijnlijk naar de dierenarts gaan en dan laten ze een klein plasje in de box achter. Zorg daarom voor een lekker handdoekje in jouw box of een kussentje wat je in de was kan doen. Je kan ook zijn lievelings- dekentje of knuffel meenemen in de box, daar wordt het al een stuk leuker door.

Hoe laat je jouw kat wennen aan de transprortbox

Het is aan te raden de box fijn aan te kleden door er een handodek of dekentje, lievelings speeltje e.d. in te leggen, dat maakt de mand al aantrekkelijker.

Laat je kat rustig wennen aan de box en eventueel kan je zijn nieuwsgierigheid bespoedigen door gebruik te maken van kattenkruid in de box.

Laat de box bijvoorbeeld in de woonkamer staan en geef je kat de tijd om er op zijn gemak kennis mee te maken en hem te besnuffelen.

Je kan je kat belonen met een lekker kattensnoepje of stukje ham, wanneer hij de box betreedt, hoe klein ook de eerste stapjes zijn. Belonen doet hem denken aan dat de box iets positiefs is geweest.

Voor je het weet is jouw kat gewent.

Voor iedere kat een eigen voervoerbox of mand

 

 

 

 

 

 

De waardering van www.wankaswinkeltje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 20 reviews.