Katten verblijven graag op hoge plaatsen, lekker warm bij de kachel en dicht bij jouw en dat kan met deze pluche relaxplaatsen voor jouw kat.

Wij hebben de aller leukste kattenhangmatten, radiatorhangmatten,, vensterbankkussens en muur hangplek voor jouw kat in de webwinkel geplaatst.

Katten hangmat

De katten hangmat hangt altijd van de grond, bevestigd aan het raam of een muur. Deze hangmatten voor katten zijn altijd gemaakt van een zeer zacht pluche martiaal. Hier wordt je kat vrolijk van, van de grond, lekker zacht en warm.

Er zijn ook katten hangmatten die je aan de verwarming kan hangen. Dat is het leven waar jouw kat van droomt.

Soorten katten hangmatten:

  • radiator hangmatten : deze hang je aan je verwarming en zijn het populairst
  • muur katten hangmatten : deze bevestig je aan je muur. Even boren en klaar
  • raam hangmatten deze kan je eenvoudig aan je raam bevestigen

Waarvoor gebruikt een kat een katten hangmat?

Een katten hangmat is speciaal voor katten gemaakt en houdt rekening met zijn behoeftes. Lekker zacht en warm daar zoekt jouw kat graag zijn slaapplekje in. Een pluspunt is de hangmat die aan de verwarming gehangen kan worden, dicht bij de kachel is precies wat jouw kat wilt.

In de winter slapen katten ca. 11-18 uur per dag. Dit lijkt veel, maar het zijn vaak korte slaapjes afwisselend met een diepe slaap. Deze slaaptijd heeft jouw kat nodig om zich weer op te laden om naar buiten in de kou te gaan spelen, jagen en nog veel meer.katten bezigheden.

De waardering van www.wankaswinkeltje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 20 reviews.