Hondenverzorging

De verzorging van jouw hond doe je met gemak met deze producten. Bovendien zijn deze honden verzorgingsproducten super voordelig in onze webwinkel. Met de hondenborstels en shampoo s houdt jij de vacht van je hond in topconditie en met de kammen en borstels voor honden komt er geen klit meer voor in zijn vacht.

We hebben ook verzorgingsmiddelen voor zijn nagels, ogen en oren

Je hond verzorgen dat doe je met liefde!!!

7.999.99
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
9.9819.98
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Verzorgingsartikelen voor honden

Met deze hondenverzorgingsartikelen voor jouw hond of honden doe jij de verzorging van je hond gemakkelijk zelf. Het borstelen gaat meestal wel en hier en daar een shampoo ook wel. ( voor sommige vachten is het soms ook fijn om naar een salon te gaan).  Maar wat denk je als je hond traanoogjes heeft of wanneer zijn nageltjes gedaan moeten worden.

Is het iets ernstiger? kijk dan bij onze: apotheek voor honden

We hebben hier een EHBO box maar ook wanneer je hond diarree heeft hebben wij hier verzorgingsproducten voor je klaar staan.

Nagel verzorging bij honden

De nagels van je hond, kunnen op een natuurlijke manier slijten wanneer ze over genoeg harde bodem lopen, maar vaak moet dit bij honden ook met een schaartje of vijltje bijgehouden worden. Dit hoeft niet uitbesteed te worden, maar kan je gewoon lekker fijn thuis doen.

Ogen verzorgen bij honden

Trixie eye care reinigingspads

Je hond zijn tanden poetsen

Speciaal voor jouw hond hebben wij ook een honden tandenborstel met speciale tandpasta. Deze tandpasta voor honden hebben we in diverse smaken en de borstels zijn vaak vingerborstels. Dan kan jij goed de tanden en het tandvlees van je hond voelen en voor honden voelt het ook geheel vertrouwd.

De honden apotheek

In de honden apotheek vindt jij de artikelen die je niet vindt in de honden verzorgingsrubriek. Denk hierbij aan artikelen voor diarree, een EHBO box en meer van dit soort artikelen.

De vachtverzorging van je hond

Jouw hond heeft jouw nodig bij de verzorging van zijn vacht. Dit doe je met borstels en zo nu en dan een shampoo om al het vuil eruit te halen en glans toe te passen.

Vlooien en wormbestrijding bij honden

Jouw hond heeft ook vlooien en wormen, maar teveel is niet fijn en net als bij katten zullen honden ook behandeld moeten worden voor vlooi en wormen.

We hebben tabletten (in de mond) en ook pipetje ( druppels in de nek)

Honden zindelijkheid binnen

Je puppy leren goed naar het honden toilet te gaan, daar begin je al vroeg mee en dat kan nu ook binnen. Een ongelukje is zo gebeurd, zeker als jij even van huis bent en daarom zijn deze artikelen dan ook ontworpen.

Als jij naar buiten gaat neem jij de toilet of drollenzakjes mee toch? deze zijn er in diverse leuke kleurtjes. Opgeruimd staat netjes.

 

Piddle place hondentoilet voor binnen

De waardering van www.wankaswinkeltje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 20 reviews.