Katten zijn gek op dekens op de bank. De wintermaanden zijn koud en dan heb je hebt liefst een dekbedje of fleece deken om op te liggen. Lekker warm en welterusten!

Kattendekens

Kattendekens gebruik je om lekker om in weg te kruipen en kan je overal neerleggen. Deze dekens leg je lekker op de bank, in de vensterbank of om de mand zelf.

Waarom een kattendeken?

De dekens voor katten zijn meestal fleece, maar in elk geval altijd gemaakt van zacht, fluffy  en zacht martiaal. Zit jouw kat vaak op de bank dan is de kattendeken ideaal. Deze leg je gemakkelijk op de bank of waar je hem ook in huis wilt neerleggen.

Wanneer je naar de dierenarts gaat en je kat gaat in een katten-vervoerboxen of een bench dan kan jij de kattendeken van je kat meenemen voor een vertrouwd gevoel. Dit zal je kat minder angstig maken.

Kattendekens materialen

  • katoen: deze beschermen je meubels goed en zijn ideaal voor in de zomer omdat ze niet te warm zijn en goed vocht en zweet absorberen.
  • Fleece: heeft een lekker zachte eigenschap en zijn heerlijk warm
  • Gevoerde dekens:  bieden warmte voor een koude vloer

Voordelen van een kattendeken

  • kan gemakkelijk in de wasmachine
  • in diverse leuke motieven
  • kan je overal neerleggen of meenemen.
  • je kan je deken in je katten vervoerbox meenemen voor een vertrouwde gevoel

Hoe was je een kattendeken?

Kattendekens zijn vrij gemakkelijk te wassen. In het label van jouw deken staat precies op hoeveel graden het is de wasmachine mag. Meestal zal dit 30 en 40 c op een wol programma zijn.

Wanneer je dekens en mandjes voor je kat gaat wassen, doe dit dan het liefst zonder parfums. Katten in heel gevoelig voor geurtjes en wanneer iets anders ruikt is dit al snel te vreemd om ermee in aanraking te komen.

De allerleukste kattendekens staan nu klaar voor verzending.

 

De waardering van www.wankaswinkeltje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 20 reviews.