Acana honden en kattenvoer waar nog heel veel vis in zit, dat is precies waar jouw hond of kat voor gemaakt is en lekker vindt.

Bekijk hier ons assortiment van Acana.

Acana hondenvoer en kattenvoer

Acana is al sinds 1979 bezig met dierenvoeding, in de agrarische sector. In 1985 wordt Acana geboren. Een nieuw merk met een berg aan ervaringen uit het verleden. De naam komt van zijn huis Alberta. Hierbij wordt niet alleen aan uw hond of kat gedacht maar ook de lokale omgeving aan bedrijven wordt gesteund.

Zo komen de ingrediënten uit de directe omgeving. Uit liefde voor de teckel van richard zoon is alle inspiratie gekomen om Acana steeds verder te ontwikkelen tot het katten en hondenvoer van vandaag.

Biologically Appropriate™ -principe.= voeding zoals de natuur het bedoeld heeft.

Hondenvoer van Acanna is gemaakt van verse, rouwe dierlijke ingrediënten, met groente en fruit voor een heerlijke gebalanceerde maaltijd.

Wist je dat Champion Petfoods ook producent is van Orijen honden- en kattenvoeding?  Kllik hier voor orijen dierenvoeding

Overstappen naar Acana hondenvoer en kattenvoer

Wanneer je gaat overstappen op een ander merk is het altijd verstandig dit te mengen met je oude voer, zo kan je kat of hond rustig wennen. Elk dier is anders en sommige honden of katten houden juist van de afwisseling, die kan je rustig een nieuw merk geven zonder te wennen.

Wil je toch graag een stappenplan volgen? bekijk dan de volgende pagina op de site van Acana. Klik hier voor het stappenplan

Puppy hondenvoer

Acana heeft speciaal de voor de jonge hondjes, echt puppyvoer ontwikkeld.

De brokken hebben een hoog gehalte aan vlees, zijn rijk aan eiwitten en laag in koolhydraten !

  • 70% Voedzame ingrediënten
  • 30% Groenten, fruit, kruiden en  goeie voedingsstoffen
  • 100% samengesteld , wat puppy s nodig hebben

Kattenvoer van Acana

Wordt precies zo gemaakt als de natuur bedoeld heeft. Je kat kan zijn voer goed verteren, krijgt alles binnen wat hij nodig heeft en natuurlijk met veel vlees erin.

De voorouder en famillielid van alle honden: de grijze wolf, Canis Lupus, heeft met 97% hetzelfde DNA. en de Afrikaanse wilde kat, Felis Silvestris Lybia, is de naaste familie van huiskatten.

Het zijn echte carnivoren die behoefte hebben aan veel vlees. Dit herken je door een aantal uiterlijke en inwendige kenmerken bij je hond en kat.

De spijsvertering van jouw hond of kat:

Een vleeseter heeft geen of weinig enzymen die planten kunnen verteren. Bovendien zijn planten veel lastiger te verteren dan vlees. Ook het gebit is hier op ingesteld.

honden en katten hebben een kort en simpel maag-darmkanaal wat precies is ingericht op vlees. Een makkelijke vertering. In de natuur eten vleeseters ook niet elke dag vlees, maar 2-3 keer per week.

Rouw vlees wordt goed verteerd omdat deze vleeseters een hoge maagzuur concentratie hebben die hun helpen de bacteriën op rouw vlees de baas te kunnen, die op rouw vlees vaker voor komen.

Goed katten en hondenvoer:

Waaraan moet goed hondenvoer en kattenvoer voldoen? bij Acana letten we op de volgende punten:

  • rijk aan vlees
  • percentage vlees moet hoger zijn dan andere producten erin.
  • veerschillend soort vlees vlees
  • Wholeprey verhoudingen
  • beperkt aantal koolhydraten en met een lage glycemische waarde

Welk voer moet ik kiezen van Acana?

Acana heeft voor elke hond of kat een eigen brok, wat aansluit op zijn behoefte, leeftijdfase en meer.

 

 

 

De waardering van www.wankaswinkeltje.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 20 reviews.